html website templatesGODISNJI HOROSKOP 2018 ZA STRELCA


Strelčevi će 2018. godinu videti sa novim nivoom energije koji nije bio vidjen već nekoliko godina. Frustracije i problemi koje ste doživeli u poslednjih nekoliko godina sada nestaju. Planetarne pozicije su povoljne za vas da se osećate bolje i da radite bolje u životu. Budućnost, iako nije sigurna, izgleda svetlije, dok je ranije izgledala mračno.

U svim oblastima vašeg života postojaće opšti napredak. Nastavite da idete, na kraju tunela uvek dolazi svetlo. Saturn u vašoj rodnoj kući čini vas više ozbiljnijim za život, za razliku od vašeg bezbrižnog stava. Vaši društveni i dobrotvorni radovi dobijaju dobar podsticaj tokom ovog perioda. Kada je Saturn retrogradan u periodu od aprila do septembra 2018, postojaće neka vrsta konfuzije oko vas što donošenje odluka čini prilično teškim.Ovaj period bi trebalo da iskoristite za ponovno procenjivanje budućih planova. Ostani u okviru svojih ograničenja dok se nevolje ne povuku. Međutim, karijera i finansijski položaj će biti prilično stabilni u ovom periodu. Godina 2018. donosi dobra obećanja na domaćem frontu. Mnogi od vas biće u stanju da kupe svoju kuću iz snova ove godine. Retrogradno kretanje Jupitera između marta i jula 2018 godine, međutim, savetuje da budete prilično oprezni u svojim potezima.

Između aprila i septembra 2018. godine može doći do kašnjenja i prepreka u životu zahvaljujući retrogradnom Saturnu. Ne razmišljajte o preseljenju ili promeni posla u ovom periodu. Posle oktobra kada Jupiter završi tranzit, doći će do velikih promena za Strelčeve. Ako ste u potrazi za stranim prebivalištem ili karijerom, onda bi poslednji kvartal 2018. bio pogodan za to. Ostanite pozitivni i nastavite da radite naporno.

KARIJERA

Prosperitet karijere za Strelčeve izgleda prilično dobro za 2018. godinu. To je jedan od najboljih perioda u vašem unutrašnjem životu koji će pomoći u razvijanju vaše profesionalne strane.

Stavite svoju kreativnost u prvi plan i rukujte profesionalnim obavezama sa lakoćom i dostojanstvom. Vaše akcije će govoriti glasnije od reči, neka vaša dela govore umesto vas pred vašim nadređenima ove godine. Uspeh dolazi svuda oko vas ove godine, ali ne spavajte na lovorikama.

Lepo je vreme za izgradnju mostova u profesionalnim odnosima i pokušajte da popravite porušene ograde, ako ih imate. Međutim, vaša osjetljivost može vam se isprečiti na putu vašeg rasta i razvoja. Ne zanosite se lažnim obećanjima ove godine. Ali budite spremni da pružite ruku i pomognete onima kojima je potrebna na vašem radnom mestu.


LJUBAV

Tokom 2018. godine, neki važni detalji koji su relevantni za vaš ljubavni život mogu biti na čelu. Ovo će otvoriti put za svetliji i srećniji ljubavni život. Imaćete osećaj zrelosti u odnosu na vašu emocionalnu stranu. Nemojte biti impulsivni u svom ponašanju prema vašem partneru ove godine. Odmerite prednosti i slabosti pre donošenja velikih odluka u ljubavi.

U ovoj godini biće vam teško zadržati posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savesti i nedopustite da iko diktira vaš život i vaše poteze. Dobro je vreme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti u lepše boje. Neki od vas Strelčeva možda misle da traganje za idealnim partnerom traje dugo. Nastavite da tražite…

Određeni vitalni susreti bi drastično promenili vaš ljubavni život ove godine. Ne zaboravite prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, sa svojim partnerom na vašoj strani. Godina je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

FINANSIJE

Godina 2018. predviđa mnoge neizbežne troškove za Strelčeve. Uprkos svim vašim naporima da spasete i sprečite potrošnju, ti troškovi kao da dolaze od niotkuda. Pronađite svoj pravi mir u vremenu ovog finansijskog deficita. Podmirite sve neizmirene račune, kredite i druge troškove za narednu godinu.

Planirajte svoje finansije i budžet koji vam najbolje odgovaraju. Takođe, držite se podalje od svih pravnih zavrzlama. Držite se svojih finansijskih obaveza što više možete. Na taj način, možete se zadržati dalje od opasnosti od eventualnog finansijskog proganjanja za narednu godinu. Stavite sve svoje moći da uštedite, pokušajte da poboljšate svoj finansijski položaj ove godine.

ZDRAVLJE

Strelci će biti puni energije u 2018. godini, i zdravlje će se odvijati u dobrom pravcu.

Međutim, izvesna kriza u vašem životu može doneti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima.

Biće mnogo prigovora od strane prijatelja i članova porodice da ne obraćate dovoljno pažnje na zdravlje ove godine. Posle sredine godine, Strelčevima se savetuje da obrate pažnju na svoju ishranu i promenu režima kako bi ostali u dobroj formi. Od vas se traži povećan nivo aktivnosti. Držite se dalje od neaktivnosti, budite uvek mobilni i dajte sebi moralan podsticaj za narednu godinu.

PORODICA

Godina koja je pred vama doneće puno uzbuđenja u vaš porodični život. Međutim, postavite se jano prema onim članovima koji pokušavaju da utiču na vas ili da dominiraju vam tokom godine. Najbolje je izbegavati takve odnose u ovoj godini. Popustite samo onima koji vas poštuju i pazite na svoje reči.

Komunikacija sa članovima porodice može dovesti do nekih nesporazuma, zato buti oprezni. Vaš emocionalni nivo se takođe malo produbljuje i vaše veštine slušanja će biti iskorišćene za period koji sledi

SRBIJA
0901/850-850

AUSTRIJA

SLOVENIJA

HRVATSKA

HOLANDIJA

CENA POZIVA SRBIJA MTS/FIX: 100din/min 
CENA POZIVA AUSTRIJA 2,16 eur/min
CENA POZIVA SLOVENIJA 1,99 eur/min
CENA POZIVA HRVATSKA 6,99 kn/min
CENA POZIVA HOLANDIJA 0,80 eur/min

BIH BH TELEKOM
BIH HT MOSTAR

BIH RS TELEKOM

MAKEDONIJA

ŠVAJCARSKA

CENA POZIVA BIH BH TELEKOM 2,42km/min
CENA POZIVA BIH HT MOSTAR 1,85km/min
CENA POZIVA BIH RS TELEKOM 2,46km/min
CENA POZIVA MAKEDONIJA 53,10 mkd/min
CENA POZIVA ŠVAJCARSKA 3,50 chf/min

ŠVEDSKA

DANSKA 

LUKSEMBURG

NEMAČKA

FRANCUSKA

CENA POZIVA ŠVEDSKA 20 sek/min
CENA POZIVA DANSKA 2,50 dk/min
CENA POZIVA LUKSEMBURG 1,14 eur/min
CENA POZIVA NEMAČKA 1,99 eur/min
CENA POZIVA FRANCUSKA 0,80 eur/min