easy website builderGODISNJI HOROSKOP 2018 ZA VAGU


Ova 2018. godina će pomoći Vagama da se više usredsrede na sebe, umesto da se zadovolje potrebama onih sa kojima su okruženi. Iako vam se savjetuje da se držite svoje okoline, budite fokusirani na svoje ideale u životu. Odnosi sa drugima daće novo značenje u 2018. godini. U ovom periodu postojaće dobar broj mogućnosti za napredak u vašem životu.

Razumite stvarnost koja vas okružuje i ojačajte svoju osnovu u ličnim odnosima i profesionalnim vezama ove sezone. Sreća i mir su na vidiku Vagama u 2018. godini. Sada će biti bolje ravnoteže u vašem životu. Performanse vaše karijere biće prilično dobre, a takođe će se i vaš društveni krug proširiti tokom godine. Međutim, povremeni udarci sudbine se ne mogu isključiti.Ne poveravajte nikome ništa dok dvaput ne razmislite. Retrogradno kretanje Jupitera od marta do aprila 2018. dovešće do mogućih udaraca na karijeru mnogih Vaga. Kod nekih Vaga postoji opcija za preseljenje. Možete očekivati dobit sa očeve strane kao i iz državnih izvora. Retrogradni Saturn traje između aprila i septembra 2018. godine i to bi moglo dovesti do raznih zabrinutosti i strahova. Nije dobro vreme za donošenje velikih odluka u životu.

Mars u egzaltaciji između maja i novembra 2018. godine bi bio vreme kada se Vagama savetuje da postignu dobar balans između ličnih i profesionalnih pitanja. Jupiter ulazi u vašu kuću u oktobru 2018, kada stvari počinju da se popravljaju. Tada se poboljšavaju performanse u vašoj karijeri i prevladaće osećaj pozitivnosti. Iako se predviđaju mešoviti trendovi za Vage u 2018. godini, finansijski ćete igledati prilično dobro.

KARIJERA

U 2018. godini, u vašoj karijeri doćiće do velikih promena kao nikada ranije. Imaćete nove pozicije na poslu a sa tim dolazi mnogo više odgovornosti. Biće puno dugoročnih pozitivnih događaja na vašoj profesionalnoj strani ove godine. Vaši nivoi energije biće jednostavno odlični i omogućiće vam da stavite vašu karijeru u pravu perspektivu.

Vreme je dobro, posebno za unapređivanje vaših talenata i veština. Takođe dajte važnost vašim ličnim interesima ili hobijima, neki od njih mogu vam dati ime i slavu. Pokušajte da ostvarite dobar balans između vašeg profesionalnog i ličnog života ove godine, u suprotnom biste mogli da upadnete u nevolje sa obe strane. U vama će biti neodoljiv nagon da izgradite bolju profesionalnu budućnost. Ne oklevajte da tražite uslugu, ili povećanje plata ili transfera na drugo radno mesto. Tražite i daće vam se!

Neke vaše kolege i šefovi bi vas mogli iznervirati tokom godine. Nemojte se osvrtati na njihove ćefove i mušice u glavi. Računajte samo na sebe i na svoj naporan rad. Optimizam i osećaj opstanka pomoći će vam da se borite protiv bilo kakvih prepreka i izađete kao pobednik u vašoj karijeri ove godine.


LJUBAV

Tokom 2018. godine Vage bi mogle bolje razumeti svoje partnere u životu, i ta ljubav će dobiti jedno ovo značenje. Jupiter će vam pomoći da razvijete značajnije odnose sa svojim partnerom ove godine. Intenzivna strast i romansa će se ukrstiti. Biće nade da promenite postojeće odnose koji su za sada zategnuti. Morate raširiti krila, uzleteti i tako proširiti svoj ljubavni horizont.

Međutim, Vagama se savetuje da ne preduzimaju impulsivne akcije u ljubavi u godini koja dolazi. Partner će biti zadovoljniji više nego ikad i on ili ona će preuzeti potpunu kontrolu situacije. Odricanje od nekih loših veza omogućilo bi vam potpunu sreću i posvećenost postojećim odnovima. Preduzmite korake da pozitivno razvijete svoje ljubavne odnose ove godine.

FINANSIJE

Upravljanje budžetom bi bilo ključno za vašu finansijsku stabilnost i opstanak za 2018. godine. Treba da budete mnogo razumniji u trošenju, jer će vam štednja biti malo komlikovana 2018. godine. Ali Saturn bi vam pomogao da bolje upravljate svojim finansijama, bez mnogo napora. Sačuvajte se za teže dane u budućnosti.

Neki troškovi vezani za prijatelje i rođake mogu biti nenadani. Budite spremni da se pozabavite tim problemom. Ovo je dobro vreme za investiranje jer će vam te investicije doneti plodove u narednoj godini.

ZDRAVLJE

Vaš nivo energije za 2018. godinu bi bio jednostavn izvrstan. U prvom tromesečju godine neće biti umora i drugih zdravstvenih problema. Vaše energetske rezerve bće dovoljne za duži period.

Oko početka drugog tromesečja, međutim, stvari počinju da se menjaju i morate više pažnje da obratite na vaše zdravlje. Ali do tada će većina vaših glavnih zadataka već biti učinjena i stoga bi bilo vreme za odmor.

Vaše mentalno zdravlje takođe treba podmlađivanje. Posljednji kvartal 2018. godine može se koristiti za poboljšanje vaših veština, hobija i slično, kako biste poboljšali svoj duh. Tada bi se i vaše moralno zdravlje puno poboljšalo što bi rezultiralo ukupnim blagostanjem.

PORODICA

Ove godine, vaša prava priroda mora biti dovedena u prvi plan kako biste održali dobro stanje u vašem porodičnom životu. Budite oprezni kada je u pitanju uticaj onih koji su oko vas. Neka vaše izražavanje bude suptilno i uverite se da vaše vrednosti imaju prioritet nad drugima. Ove godine komunikacije bi mogle biti na udaru u vašem porodičnom životu.

Održavajte svoju pažnju i dopustite da druženje postane norma za ukupnu sreću kod kuće. Slušajte vašu porodicu i pokušajte da napravite bolju ravnotežu kod kuće. Ne oklevajte da cenite dobra dela drugih kod kuće. Ne razmišljajte o stvarima iz prošlosti, pustite ih i ne dozvolite da emocije prevladaju u porodici. Uopšteno govoreći, blagostanje i sreća su osigurani za Vage na domaćem frontu, mada se ne mogu isključiti periodični nesporazumi 

SRBIJA
0901/850-850

AUSTRIJA

SLOVENIJA

HRVATSKA

HOLANDIJA

CENA POZIVA SRBIJA MTS/FIX: 100din/min 
CENA POZIVA AUSTRIJA 2,16 eur/min
CENA POZIVA SLOVENIJA 1,99 eur/min
CENA POZIVA HRVATSKA 6,99 kn/min
CENA POZIVA HOLANDIJA 0,80 eur/min

BIH BH TELEKOM
BIH HT MOSTAR

BIH RS TELEKOM

MAKEDONIJA

ŠVAJCARSKA

CENA POZIVA BIH BH TELEKOM 2,42km/min
CENA POZIVA BIH HT MOSTAR 1,85km/min
CENA POZIVA BIH RS TELEKOM 2,46km/min
CENA POZIVA MAKEDONIJA 53,10 mkd/min
CENA POZIVA ŠVAJCARSKA 3,50 chf/min

ŠVEDSKA

DANSKA 

LUKSEMBURG

NEMAČKA

FRANCUSKA

CENA POZIVA ŠVEDSKA 20 sek/min
CENA POZIVA DANSKA 2,50 dk/min
CENA POZIVA LUKSEMBURG 1,14 eur/min
CENA POZIVA NEMAČKA 1,99 eur/min
CENA POZIVA FRANCUSKA 0,80 eur/min