responsive web templatesGODISNJI HOROSKOP 2018 ZA VODOLIJU


Godina 2018. poziva Vodolije na uravnotežen pristup tokom čitavog perioda. Veliki broj prilagođavanja i kompromisa sa vaše strane će biti na vidiku. Planete su povoljne za vas kada je u pitanju da u 2018. steknete ime i slavu na duži period. Vreme je povoljno da stvorite dobre odnose sa onima oko vas. Ljubavni odnosi, naročito sa novim partnerom, moraju biti sa oprezom. Možete se upustiti u odnos kada situacija to opravdava.

Ova godina će doneti situacijeu kojima ćete bolje razumjeti svoje emocionalno ja. Budite budite pažljivi prema osećanjima i emocijama drugih ove godine. Biće značajnih promena u životu Vodolija u 2018. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje.Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i jedino će vas naporan rad čekati u ovoj godini. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mesto. Samo se suočite sa preprekama licem u lice. I primetićete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, ali onda se nemojte previše opustiti i prepustiti uživanju i trošenju. Uštedite za teže dane.

Takođe, lični i profesionalni put pred vama može biti malo grbav. Ali, tada gledajte da će veze i odnosi koji dolaze na vaš pu pomoći da dođete do željenog odredišta. Držite svoje emocije pod kontrolom. Ipak, veliki rast karijere predviđen je za drugu polovinu godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i savetuje vam se da budete malo oprezni u finansijskom smislu.

Izbegavajte razne zadovoljstva i štedite. Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra. I ovo upućuje da Vodolije budu prilično oprezne. Budite pažljivi oko pitanja vezanih za vašu vezu. Vodolijama se savetuje da potraže pomoć starijih kada su u nevolji da bi zaustavili probleme i održali sve u stabilnom stanju.

KARIJERA

U 2018. godini Vodolije će moći da dobro obavljaju svoj profesionalni život zahvaljujući povoljnim planetarnim rasporedima ove godine. Vaše ambicije i aspiracije će sada dobiti novi pravac. Promocije, povećanje Unapređenja i priznanja će stizati kako godina ide napred. Ali napredak nije lak. Pokušajte da izvučete srdačne odnose sa nadređenima i kolegama na radnom mestu.

Takt i diplomatija će sada praviti čuda u oblasti karijere za Vodolije. Izazovne situacije dolaze i tada je na vama da upotrebite i iskoristite vašu unutrašnju energija da se izborite sa ovim izazovima. Odnos sa vašim klijentima bi bio ključ za preživljavanje u ovoj godini.


LJUBAV

U ovoj 2018. godini, Vodolije bi mogle poboljšati kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. To je vreme kada će vam se još više približiti vaš partner ili supružnik. Međutim, to bi zahtevalo zbližavanje i kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Uverite se da su vaše stajalište i položaj u vezi za sada nepoljuljani.

Vodolije koje su same bi mogle da ostvare neke potencijalne susrete ove godine. Oni koji su već bili u vezi bi našli dovoljno zrelo vreme da imaju slobodnu komunikaciju sa svojim partnerima. Delenje, razgovor i briga bi bile ključne reči za taj period, ukoliko bi trebalo da zaustave talas neslaganja koji dolazi u vaš život ove godine.

Smanjite nesporazume i svađe i dopustite toplini i srdačnosti da okruži vašu vezu. Otvaranje prema vašem partneru bi bilo dobar način za otklanjanje loših misli koje su kvarile odnos.

FINANSIJE

Vodolije će imati srećnu godinu što se tiče finansijskog i materijalnog stanja. Postojaće osećaj stabilnosti i pozitivnosti na vašoj finansijskoj strani. Tokom godine, vaše finansije će biti prilično zadovoljavajuće. Sve veći priliv sredstava prognozira se za ovu godinu, međutim, može doći i do neželjenih troškova.

Uzdržite se od nerazumnih kupovina i odustanite od nekih svojih strasti i zadovoljstava ako želite dobro finansijsko stanje za ovu godinu. Kraj godine će vas podariti sa dobrim finansijskim prilivom koji će vas pripremiti za narednu godinu.

ZDRAVLJE

Vodolije će biti napunjene ogromnim nivoima energije koja će ih tokom čitavog perioda koji je pred njima.

Međutim, dijeta i vežbanje moraju biti stalne da bi se izbegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine. Izbegavajte hranu visokog sadržaja masti zato što vaš probavni sistem verovatno može biti lošiji u ovom periodu.

Dajte vašem telu i umu dobre vežbe i uskladite ih. Držite se dalje od neaktivnog načina života jer bi to ove godine imalo ozbiljne posledice po vaše opšte zdravlje. Bavite se sportom, idite na avanturističko putovanje, radite mentalne vežbe za vaš um, i na taj način ćete na kraju godine videti boljeg sebe. Oslobodite se stresa i naprezanja vaših impulsa u narednom periodu.

PORODICA

Vodolijama će porodični odnosi biti prilično skladni u 2018. godini. Uravnoteženiji pristup će se videti u odnosima sa članovima porodice u narednom periodu. Trenutne veze bi se zadržale a moglo bi doći i do proširenja porodice putem braka i rođenja beba. Takvi srećni događaji doneće radost i sreću u vaš dom.

Nemojte se zalagati za neslaganja, izbegavajte sporove i svađe svake vrste za godinu dana. Budite ljubazni i nežni i pokušajte da osvojite ljude i njihovu pažnju vašim suptilnim ponašanjem. Međutim, zadržite svoju ličnost netaknutom. Strpljenje će vam se isplatiti

SRBIJA
0901/850-850

AUSTRIJA

SLOVENIJA

HRVATSKA

HOLANDIJA

CENA POZIVA SRBIJA MTS/FIX: 100din/min 
CENA POZIVA AUSTRIJA 2,16 eur/min
CENA POZIVA SLOVENIJA 1,99 eur/min
CENA POZIVA HRVATSKA 6,99 kn/min
CENA POZIVA HOLANDIJA 0,80 eur/min

BIH BH TELEKOM
BIH HT MOSTAR

BIH RS TELEKOM

MAKEDONIJA

ŠVAJCARSKA

CENA POZIVA BIH BH TELEKOM 2,42km/min
CENA POZIVA BIH HT MOSTAR 1,85km/min
CENA POZIVA BIH RS TELEKOM 2,46km/min
CENA POZIVA MAKEDONIJA 53,10 mkd/min
CENA POZIVA ŠVAJCARSKA 3,50 chf/min

ŠVEDSKA

DANSKA 

LUKSEMBURG

NEMAČKA

FRANCUSKA

CENA POZIVA ŠVEDSKA 20 sek/min
CENA POZIVA DANSKA 2,50 dk/min
CENA POZIVA LUKSEMBURG 1,14 eur/min
CENA POZIVA NEMAČKA 1,99 eur/min
CENA POZIVA FRANCUSKA 0,80 eur/min