Pronađite svoj bračni broj

Numerologija kaže da bračni broj otkriva put zajedničke sreće, zato saberite cifre datuma kad ste se venčali ili planirate da se venčate i saznajte šta vas čeka. Numerolozi tvrde kako upravo taj datum može prilično odrediti tok bračnog života.

Sve odluke koje mladi parovi donose o svom budućem zajedničkom životu nikako nisu nevažne, a to se donosi i na one na prvi pogled nebitne detalje kao što je datum venčanja. A za one u braku, ovaj broj može biti koristan i dati uvid u bračni život iz sasvim novog ugla.

Kako biste otkrili svoj numerološki bračni broj, saberite cifre datuma venčanja dok ne dođete do jednocifrenog broja, na primer: 28. 5. 2005. (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš je broj četiri.

Značenja brojeva

1: Romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu

Ovim datumom vlada Sunce što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir cifara daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš je susret bio vrlo romantičan, a vreme dok ste se zabavljali bilo je nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje jako želite da vaš brak uspe, zato težite potpunom sjedinjenju s partnerom. Loš aspekt mogla bi biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

2: Deca su možda jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu porodice ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan uslov za uspeh biće emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje želja je za porodicom i toplinom doma sa srodnom dušom koja, pre svega, voli decu. Zato, ako je potrebno, možete prihvatiti i decu iz partnerovog prošlog braka i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak. Ako je tako, najbolje je da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera koje će se mešati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspeh ovoga braka.

3: Brak iz interesa? Moguće razočaranje

Ako zaista želite da se venčate iz interesa, onda vam svadba sa zbirom tri savršeno odgovara kako biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova veza je pod vladavinom Jupitera, pa je velika verovatnoća da će se iz nje izroditi mnogo djece, a porodični skupovi biće važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

4: Kao da vas je sudbina spojila

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za venčanje izabrali datum kom je zbir četiri vrlo su dobro i detaljno razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su izvagali svako „za“ i „protiv“ ove važne životne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba. Par koji u bračnu zajednicu uđe ovoga dana sve će poteze detaljno isplanirati, bilo da je reč o kupovini kuće ili pokretanju porodičnog posla. Udružiće snage i raditi zajedno kako bi ostvarili važne životne ciljeve, što ne bi uspeli pojedinačno. Važna motivacija za opstanak braka obostrana je potreba za sigurnošću, puštanjem korena i nastavljanjem porodičnog imena.

5: Komunikacija s partnerom na prvom mestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan venčanja, znači da vam je najvažnija komunikacija s partnerom. U ovoj vezi neće biti dosade, biće mnogo putovanja ili promena mesta boravka. Mladi parovi, koji su se rano venčali i pomažući jedno drugom ostali aktivni, primer su ovoga braka kojim vlada Merkur.

6: Brak vam je najvažniji u životu

Ako ste za venčanje odabrali upravo ovakav datum, dobili ste blagoslov Venere, koja vam omogućuje pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nežnost, mir i sreća karakterišu ovaj brak, ali to ne znači kako ta zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju čuvati vezu od raznih izazova, ali to ne pada teško jer je njima brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer to je vaša snaga.

7: Budite spremni na iznenadne promene

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj sedam može značiti greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj venčani dan često se odlučuju osobe različitog porekla, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici, a može značiti i spas u poslednjem trenutku.

8: Seks je važan deo bračne sreće

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite biti složni s partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim delom bračne sreće. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči. Tako je već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo. Biće zato složni kao par i uspešni, kako u zajedničkom poslu, tako i na svim drugim poljima, ali i spremni, ako treba, da se žrtvuju za partnerovu karijeru.

9: Okolnosti su protiv, ali ljubav pobeđuje

Možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele prevazići. Iako se čini kako su i okolnosti i svi drugi bili protiv, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri su čvrsto duhovno povezani, pa će ih, ako su potrebne i žrtve, bez razmišljanja podneti iz ljubavi.

Mobirise

PODELITE ČLANAK!

SRBIJA
Za direktan čet sa ASTROLOGOM ukucajte CAH, razmak, vaše podatke i pitanje pošaljite na 2244

CENA PORUKE MTS 38,64din/min

SRBIJA
Za direktan čet sa NUMEROLOGOM ukucajte CAN, razmak, datum i tekst poruke pošaljite na 2244

CENA PORUKE Telenor 39,6din/min

SRBIJA
Za direktan čet sa TAROT TUMAČEM ukucajte CAT, razmak, tekst poruke i pošaljite na 2244

CENA PORUKE VIP 36,00din/min

Mobirise website builder - Find more