naslovna 3

youtubefacebooktwitter

 
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Gazdic 1

 Aleksandar Miroslav Gazdić
 Tarot tumač

  sms 
Za detaljniju astrološku analizu ukucajte CAH, razmak datum, vreme i mesto rođenja i pošaljite na 6555.

mobilni
Za direktan chat sa astrologom ukucajte CAH, razmak, tekst poruke i pošaljite na 2244.

telefon TELEFONSKI POZIV Pozovite 0906/250-251
 Cena za poziv 42 din/0.5min.

 

  Drevne tehnike koja Aleksandar koristi prošle su rigorozna ispitivanja i testiranja generacijama - a sve u svrhu da se ispune njaviši standardi u radu sa ljudima i energijama i postigne sklad   i unutrašnje ispunjenje.Aleksandar uspeva da eliminiše, ublaži, ili ukaže na probleme svih vrsta i na taj način pomogne prilikom njihovih prevazilaženja - do granice potpunog nestajanja        problema, ili negativnog uticaja, iz života vas ili vaše drage osobe.Takođe se bavi kako Neo-Šamanizmom, tako i tradicionalnim Šamanizmom i samom Kabalom, koje se i smatraju osnovom celokupnog svetskog energetskog uticaja, rada na sebi i transformacije.
Uz pomoć samih tehnika Astralnog putovanja i mogućnost izmeštanja sopstvene svesti iz tela, izuzetnu efikasnost ima u radu kako sa prošlim i sadašnjim tako i sa uticajima u budućnosti. -Na taj način utvrđuje da li postoji spoljašnji uticaj, ili je čovek sam odgovoran za svoju sudbinu.

 

 

Slanje poruke sa prefiksom CAH na broj 6555 iznosi 182.64 (mts),

183.6 (telenor), 183,48   (vip) rsd. Slanjem poruke prijavljujete se na servis preko koga ćete svakog dana dobijati sms poruku po ceni od 36 rsd za sve tri mreže. Slanje poruke sa prefiksom CAH, CAT, CAN na broj 2244 iznosi 38,64 (mts), 39,6 (telenor), 36 (vip) rsd. Slanjem poruke prijavljujete se na servis preko koga ćete na svaka tri dana dobijati sms poruku po ceni od 36 rsd za sve tri mreže. Za odjavu sa servisa posaljite STOPPREFIKS (primer STOPCAJ) na broj 6555 ili 2244. Cena odjave Mts: 14.64, Telenor: 3,6, Vip: 12 rsd. U sve cene je uračunat PDV i inicijalni SMS. Kontakt:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  kont. tel: 069/428-6578