naslovna 3

youtubefacebooktwitter

 
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Opšti ugovorni uslovi o usluzi predviđanja, proricanja i divinacijskog savetovanja, ličnog savetovanja ili savetovanja u pisanom obliku, i kursa
1. Korišćenjem ove veb stranice saglasni ste i potvrđujete da ste upoznati sa svim zakonskim normama koje morate ispunjavati kako biste koristili usluge s ove veb stranice.
2. Usluga ličnog savetovanja ili savetovanja u pisanom obliku (u daljem kontekstu: Usluga), kao i kurseva, obuhvata tematiku davanja zabavnih informacija, odnosno, predviđanje budućnosti koja se temelje na metodama Jiotisha - vedske astrologije, numerologije i Tarota.
3. Usluge mogu koristiti osobe sa minimalno navršenih 18 godina prema zakonu Republike Srbije, zdravog psihofizičkog stanja. Usluge ne pružamo osobama s psihičkim oboljenjima i / ili simptomima.
4. Pozivi i / ili poruke upućene vlasniku ove veb stranice koje su uvredljivog, omalavažavajućeg ili pretećeg karaktera biće prosleđene nadležnim organima.
5. Ista osoba, ukoliko ispunjava uslove korišćenja, može koristiti Uslugu i više puta.
6. Usluge savetovanja i predviđanja, kao i kurseva, s ove veb-stranice pružaju se putem ličnog savetovanja, putem telefona, Skipa ili savetovanja u pisanom obliku.
7. Metode i tehnike predviđanja, proricanja i divinacijskog savetovanja nisu priznate zakonskim normama. Stoga, radnik ove usluge ne pruža profesionalnu pomoć i profesionalne savete, a pogotovo ne one koje se odnose na psihičko i fizičko zdravlje pozivaoca ili korisnika. Zaposleni samo pruža opšte informacije i određene smjernice radi lakšeg razumevanja trenutnog stanja i situacije u kojoj se pozivalac ili korisnik nalazi. Usluge su uglavnom zabavnog karaktera.
Dakle, informacije i podaci sadržani na ovoj veb stranici kao i horoskopi, numeroskopi (numerološke analize) i Tarot saveti koje dobijete od zaposlenih sa ove veb stranice, isključivo su namenjeni vašoj zabavi i razonodi. Bilo kakvo predviđanje vaše budućnosti, kao i saveti, poruke i preporuke koje primite, a isključivo one temeljene na astrološkoj i numerološkoj analizi, i Tarot savetima, ni u kojem slučaju i ni u kakvom obliku nisu i ne smatraju se zamenom za savete, preporuke, instrukcije ili tretmane koje uobičajeno primate od profesionalnih licenciranih radnika kao što su advokat, lekar, terapeut, psiholog, psihijatar, finansijski savetnik i sl
U skladu s time, ova veb stranica ne pruža i ne daje nikakve garancije, implicitna pretpostavljanja ili osiguranja bilo koje vrste, i neće biti odgovoran za bilo koji oblik tumačenja i primene gore navedenih informacija i podataka od strane korisnika ili naručioca.
8. Dobijene informacije dobijene putem telefona, ličnim savetovanjem ili savetovanjem u pisanom obliku, kao i putem kursa, pozivalac ili korisnik koristi isključivo na sopstvenu odgovornost.
9. Korišćenjem informacija dobijenih putem telefona, ličnog savetovanja ili savetovanja u pisanom obliku, kao i putem kursa, pozivalac ili korisnik je saglasan da pristaje na odredbe ovih Uslova korišćenja.
10. U slučaju narudžbina jednog ili više horoskopa ili numeroskopa, Tarot saveta, kao i kursa, koji su ponuđeni na ovoj veb stranici, smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njenim sadržajem.
Dakle, vaša porudžbina je garancija koje garantuje vašu saglasnost s ovde navedenim uslovima. Napomena: Copiright © 2013. Astroportal Betelgez Sva prava zadržana. Ni jedan se deo teksta sa ove veb-stranice ne sme reprodukovati niti prenositi u bilo kakvom obliku (elektronski, mehanički i sl) bez prethodne pismene saglasnosti autora. Svaki oblik zloupotrebe navedenoga podleže zakonu o kršenju autorskih prava.