Astro usluge

Jedan od najboljih načina da se saznaju odgovori o željenim pitanjima i nedoumicama, o sudbini čoveka i o događajima koji usleđuju u životu pojedinca. Uz pomoć tumačenja vrhunskih astrologa odagnajte stalna pitanja o onome što vam se desilo u prošlosti, otkrijte koji su najbolji potezi koje treba učiniti sada, i svesno odaberite bolji život za sebe u budućnosti.

Šta vas muči? Koja pitanja iznova postavljate u svojim unutrašnjim mislima? Kako da se izborite sa nepredvidivim životnim situacijama? Kako da donesete pravu odluku i koja odluka je najbolja za vas? Kada su povoljni i nepovoljni periodi za nove poslovne i emotivne početke? Kakav odnos ćete imati sa partnerom? Koji partner vama najviše odgovara? Kada je najbolji period za pokretanje biznisa?

Zvezdani položaj u odnosu na planete je davno zapisan i određuje vaš karakter, život i životne poteze na koje se odlučujete. Čovek se često susreće sa mnogim problemima, dilemama i odlukama, kada savet prijatelja nije dovoljno dobro sredstvo da bi se ukazalo najbolje rešenje za određene probleme. Kročite i zavirite u dubinu kosmičkog sveta i dozvolite da vam stručnjaci koji proučavaju astrologiju, putem preciznih analiza i tumačenja otkriju vaš karakter, ukažu na najbolja rešenja za uspešan životni put i pomognu da donesete najbolje odluke u različitim sferama života.

Detaljno tumačenje natalnog grafikona, otkrivanje povoljnih i nepovoljnih perioda i težnja da se razumeju i dobiju precizni odgovori na mnoga pitanja, ovo polje delovanja astrologije je naišlo na ogromnu zainteresovanost i popularnost u današnjem svetu neizvesnosti.

Ono što je preduslov za dobijanje pouzdanih informacija jeste profesionalan tim stručnjaka, odnosno, astrologa, koji svojim svakodnevnim usavršavanjem i novim metodama, doprinose da klijenti dobiju precizan, tačan i detaljan odgovor na sva svoja pitanja. Mi sa ponosom možemo da se pohvalimo timom iskusnih dugogodišnjih astrologa kao i zadovoljnim korisnicima naših usluga.

U našem astrološkom centru specijalizovani astrolozi deluju na različitim poljima odnosno nude različite usluge među koje spadaju: natalna astrologija, profesionalna astrološka konsultacija, tumačenje tranzita, viđenje sinastrija, odabir određenog kristala na osnovu pozicije planeta u natalnoj karti, analiza specifičnih astroloških dijagrama i ciklusa, poslovni horoskop, finansijski horoskop, i analiza ljubavnog horoskopa.

Pitajte naše astrologe

Pozovite i pitajte naše astrologe sve što vas interesuje

Aleksandra Atlagić

Aleksandra Atlagić

Nagradjivani konsultant. Astrolog, numerolog, life coaching, psiholoski savetnik

Cena poruke 195 rsd + pdv

Aurelia

Aurelia

Naš cenjeni gost i vodja grupe. Astrolog i tarot tumač sa medjunarodnim iskustvom.

Cena poruke 195 rsd + pdv

Helena Brlek

Helena Brlek

Astrologija, psiholosko savetovanje, rekonekcija

Cena poruke 195 rsd + pdv

Jelena

Jelena

Astrologija, tarot, natal, horar, licno savetovanje.

Cena poruke 195 rsd + pdv

Kristina Stanek

Kristina Stanek

Kombinacija astrologije i tarota daje odgovore na sva pitanja.

Cena poruke 195 rsd + pdv

Natalija

Natalija

Klasični tarot, psihološki tarot, Lenormand tarot, andjeoski tarot

Cena poruke 195 rsd + pdv

Tatjana Malenkova

Tatjana Malenkova

Astrologijas, horarna astrologija, life coaching

Cena poruke 195 rsd + pdv

Vesna Bosnjak

Vesna Bosnjak

Astrologija, psiholosko savetovanje, psiholoska astrologija

Cena poruke 195 rsd + pdv

Violeta Lerinz

Violeta Lerinz

Tumačeći aspekte, možemo naći rešenja i zajednički napraviti plan kako da do njih dodjete.

Cena poruke 195 rsd + pdv

Scroll to Top